A velünk született (természetes) immunállapot felmérésére: Immunprofil.

Egy vizsgálat, amely feltárja az Immunrendszer hiányosságait, gyenge pontjait, hogy korrigálhassuk azokat!

Az általunk nyújtott vizsgálattal meg tudjuk mondani, hogy melyek azok a fő velünk született immunválasz génfunkciók melyek az adott időben jól vagy rosszul működnek.
Csak egy kis vérre van szükségünk (kb.10ml). Ezt egy speciális eljárás segítségével vizsgálhatóvá tesszük a 16- 96 db különböző fehérjével való stimulálásra laboratóriumi körülmények között. Így megvizsgálhatjuk, hogy a különböző receptorok milyen intenzitással képesek reagálni a különböző szimulált betegségek esetén. Ezt %-san megadjuk önnek a vizsgálat eredményében. Ebből egyértelműen kiderül, hogy mely receptorok azok, amelyeknek stimulálásra van szüksége a tökéletes reakció érdekében, valamint az is, hogy Önt konkrétan milyen betegségek veszélyeinek tette ki, az esetlegesen nem jól működő immunrendszere.

Ezt követően Önnel egyeztetve off label gyógyszerek, vagy/ és étrend kiegészítők segítségével stimuláljuk az immunrendszer rosszul működő receptorait. Néhány hónap múlva kontroll vizsgálat javasolt, immáron csak a rosszul működő receptoroknál.
PL. így néz ki az ImmunProfil vizsgálat eredménye ( TLR3 receptorra stimulálás előtt és után)

TLR3 diagramm
További diagramokért és részletes magyarázatért kattintson IDE!