Immunvizsgálat!

 

 

Mennyibe kerül az immunrendszer állapotának felmérése és mit tartalmaz?

 

 

 

Lépésről-lépésre :

 

Konzultációs díj:

Első alkalommal 25 000 Ft – előre egyeztetett időpontban (igény szerint)

Minden további alkalom  : 20.000 Ft

A konzultáción az Ön által választott orvos átnézi az eddigi leleteit. Megbeszéli Önnel a tüneteket, panaszokat. A kapott információk birtokában megmondja, hogy Önnek szükséges lehet-e egy Immunprofil vizsgálat a jelenlegi helyzetben. Amennyiben nem javasolt, akkor tanácsot ad, hogy kihez tud fordulni a megfelelő kezelésért. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy mindenképpen szeretné a vizsgálatot, akkor nem szükséges, bár akkor is javasoljuk a leletek és a kitöltött kérdőív e-mailen történő beküldését.

Vérvétel díja: 5000 Ft ( az általunk megadott helyszínen előzetes egyeztetés után)

/ Beküldött mintánál nincs.

Összesen 15ml alvadásában gátolt vért kell eljuttatni az Immunmedical Kft székhelyére, hogy vizsgálható legyen az Ön immunrendszerének állapota. Kérjük, vérvétel előtt mindenképpen olvassa el a „vérvételre készülve oldalunkat.

*Immunvizsgálat vérből: Immunprofil  185 000 Ft

Az immunvizsgálat során felderítjük az Ön aktuális immun-genetikai állapotát. Megvizsgáljuk az immun receptorok működésének hatékonyságát különböző fertőzési körülmények között. A működési hajlandóság befolyásolja az Ön betegségekkel szembeni ellenállási képességét. A családi genetikai háttér ismeretében bizonyos betegségek bekövetkezése valószerűsíthető adott receptorok alul, vagy túlműködése esetén. Így megállapítható, hogy mely betegségekre érdemes egy aktuális kivizsgálást foganatosítani.

Mindezek mellett a nem megfelelően működő receptorok stimulálhatók arra, hogy adott esetben megvédje a szervezetet a veszélytől.

Eredmény értékelése és tanácsadás: 20 000 Ft (igény szerint)

Az adott hiányosságok ismeretében a megfelelő kezelés és életmód nagyon fontos lehet. A tanácsadás során az immunrendszer állapotát receptoronként megbeszélik az orvossal, valamint, azt is, hogy a rosszul működő receptor és a genetikai háttér milyen betegség / betegségek kialakulásáért lehet felelős, és azok milyen tüneteket képesek produkálni. Amennyiben akárcsak egy tünetet is felfedezett már magán, akkor mindenképpen érdemes az adott betegségre / betegségcsoportra speciális kivizsgálást csináltatni.

Az immun receptorok stimulálásának módjáról pontos tájékoztatás adnak az orvosaink. Arról, hogy hogyan, mivel és kb. mikorra hozható az immunrendszer a kívánatos egyensúlyi állapotba.

Kontroll vizsgálat szükség esetén, megbeszélés szerint.

Amennyiben az Ön immunrendszere tökéletes állapotban van, abban az esetben a családi genetikai állomány függvényében elég 3-5 évente megismételni a vizsgálatot.

Amennyiben az immunrendszere jelenleg is eltérést mutat a standard értékekhez képest, úgy a hibásan működő receptorok vizsgálata szükséges a javasolt kezelés befejezését követően. Ez kb. 4-6 hónap múlva várható, az orvosi javaslat függvényében.

Az árak bruttó összeget jelentenek, amelyről minden esetben névre szóló számlát állítunk ki!

Fizetési módok:

Helyszínen készpénzzel

Átutalással az : Immunmedical Kft Cib bank szl szám: 10700440-69354247-51100005

Kérjük ez utóbbi esetben tüntesse fel nevét és ügyfélszámát

Jelentkezés

Ahhoz, hogy megtudjuk, vajon immunrendszerünk miért működik alul vagy felül, vagy rájöjjünk egyáltalán arra, hogy tulajdonképpen miért is vagyunk betegek, fontos az immunprofil elkészítése, hogy tiszta képet kapjunk az esetleg immunrendszeri zavarról.

Ehhez egy vérvétel és egy igen bonyolult laboratóriumi vizsgálat szükséges, ahol megvizsgáljuk valamennyi immun receptor hatékonyságát, különböző idegen fehérjékkel stimulálva azok működését.

Ha a vizsgálat eredménye meg van, pontos képet kapunk az immunrendszer aktuális állapotáról. Az immunvizsgálat elősegíti, hogy felismerjük a különböző betegségek okait, amelyek sokszor egy adott receptor hatékonyságának növelésével és ez által, az immunrendszer erősítésével, segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, vagy már meglévő betegségeink legyőzésében.

Ahhoz, hogy az immunrendszer erősítését hatékonyan elindíthassuk, mindenképpen az immunrendszer aktuális állapotának vizsgálatánál kell kezdeni. Ennek eredményként kapjuk meg a személyes immunprofilunkat.

Sokszor halljuk azt a szót, hogy Immunológia, gyenge immunrendszer, vagy összeomlott az immunrendszere, különböző betegségek kapcsán. Az Immunrendszer felelős szinte valamennyi betegség kialakulásában. Az, hogy örökletesen hajlamunk lehet valamely betegségre, az nagyon fontos információ, ám míg az immunrendszerünk hatékonyan képes védeni bennünket, addig az adott betegség ártalmatlan.

Végre Magyarországon is elérhető a legmodernebb immunológiai vizsgálat lehetősége, köszönhetően ez Dr. Jankovics Istvánnak, aki időt és energiát nem kímélve igyekszik segíteni a gyógyítást, a gyógyulást. Arról, hogy mit mutat ki a vizsgálat, valamint erről a forradalmi újításról bővebben itt olvashat.