SZERETNE OLYAN EGÉSZSÉGES ÉS ENERGIKUS LENNI , MINT UTOLJÁRA GYERMEK KORÁBAN VOLT ?

 

Szívesen kizárná az életéből a betegségtől való félelmet, bizonytalanságot?

immun_sistem

– Ma már szinte minden családban előfordultak rákos megbetegedések, vajon Ön hordozza e a genetikai hajlamot a daganatos betegségekre?

– Ma már szinte minden családban voltak cukorbetegek, vagy érrendszeri megbetegedésben szenvedők. Az Ön szervezete vajon teljesen egészséges?

– Ma már szinte minden család vesztett el szülőt, nagyszülőt, sőt sok esetben gyermeket is, az ilyen betegedések következtében! Ugye Önöknél is volt már ilyen szomorú esemény.

– Ma már mindannyian tudjuk, hogy e betegségek hajlamait a genetikánkban hordozhatjuk!

 

A legrosszabb az, hogy nem tudhatjuk, hogy kialakulnak, kialakulhatnak e nálunk ezek a betegségek, és ha igen mikor és miért és hogyan fognak bekövetkezni.

Pedig tudnunk kell :  A baj megelőzhető!!!!immun_sistem_agy

 

A szervezete legfontosabb védekező rendszere, születésünktől fogva az immunrendszere.

A betegségek kialakulásáért is ez felel.

 • Észrevette már magán, hogy sűrűbben lesz beteg, mint mások?
 • Amikor egy járvány van, a munkahelyén akkor Ön mindig elkapja?
 • Fáradékonyabb, mint akárcsak egy-két évvel ezelőtt volt?
 • Néha már a munkájára sem tud kellően koncentrálni?

Lehet, hogy gyengébb az immunrendszere, mint pár évvel ezelőtt?

immun_sistem_2Előzze meg a betegségeket. Csináltassa meg az Immunprofilját!

Az immunrendszer működése egy tengely mentén képzelhető el, amelynek egyik végén az immunsejt fokozott működése, másik végén a sejt csökkent működése található. A fokozott működés ugyanolyan kóros állapot, mint az immunrendszer alulműködése, csak amíg a csökkent immunaktivitás talaján fertőzés, krónikus betegség, vagy akár daganat jöhet létre, úgy az immunrendszer fokozott működését autoimmun betegség, allergia, asztma és akár vetélések kialakulásával lehet jellemezni. Ha az immunrendszer állapota a tengely középpontján van, az immunrendszer kiegyensúlyozottan működik és megvéd a betegségektől. Ha ilyen, akkor Ön nem betegszik meg könnyen. Az Öné milyen állapotban van?

Az Immunprofil vizsgálat pontos képet ad! Jelentkezzen most!

 

 Mikor gondoljon Ön arra, hogy az immunrendszere már nincs tökéletes állapotban?

 • Amikor egymás után jönnek a fertőzések.
  Az immunrendszer működése

  Az immunrendszer működése

 • Amikor tartósan rossz a közérzete, de nem is tudja miért.
 • Fáradékony, aluszékony esetleg feledékeny jellemzi.
 • Egy családtag betegsége, vagy elvesztése, esetleg családi életében bekövetkezett változás olyan stresszt teremt, amelyet nem, vagy csak látszólag sikerül feldolgozni.
 • Amikor hosszan tartó munkahelyi, vagy egészségügyi stresszhelyzet alakul ki az életében, alultápláltság (szélsőséges fogyókúra), depresszió vagy krónikus betegségek jelentkeznek, mint például cukorbetegség, akkor az immunrendszerünk teljesítőképessége csökkenhet
 • Amikor elhúzódó, rohamokban jelentkező száraz köhögés, nehézlégzést tapasztal, vagy csak egy egy egyszerű náthából visszamaradt köhögés nem akar elmúlni.
 • Amikor ekcéma vagy bőrgyulladások jelentkeznek.
 • Amikor indokolatlanul hullik a haja.
 • Amikor konkrétan megbetegszik. (cukorbetegség, asztma, allergia, rák, gyulladások, hőemelkedés)
 • Amikor ízületi gyulladás, izomfájdalmak, izomgyengeség, bizonyos bőrelváltozások, ismétlődő mellhártya-, szívburokgyulladás, ismeretlen eredetű láz, szem-szájszárazság, változatos idegrendszerei tünetek jelentkeznek. Ezen tünet együttesek akár egyenként, akár együttesen is jelen lehetnek.

Egyszóval életünk folyamán minden olyan helyzetben, amikor szervezetünk jelzi, hogy valamivel nem, vagy csak nehézségek árán tud megbirkózni.

Egy vérvétel és a vizsgálat segítségével 14 munkanapon belül megtudhatja, hol kell besegítenie az immunrendszer működésébe.

Jelentkezzen a vizsgálatra itt!