Jelentkezés Immunvizsgálatra
Loading...

Szolgáltatásaink

Első konzultáció (adatfelvétel)

Első konzultáció (adatfelvétel)

Az első időpontra kérem, hozza magával valamennyi kórelőzményét az anamnézis felvételéhez. Az asszisztenseink egy kis kérdőívet fognak Önnel kitölteni, amely segít abban, hogy kiderítsük, milyen genetikai háttérrel rendelkezik az esetleges betegségek megelőzése érdekében.

Általános Immunológiai vizsgálat

Általános Immunológiai vizsgálat

Az általunk nyújtott vizsgálattal meg tudjuk mondani, hogy melyek azok a fő velünk született immunválasz génfunkciók melyek az adott időben jól vagy rosszul működnek.

Orvosi leletelemzés, tanácsadás

Orvosi leletelemzés, tanácsadás

A kész immunprofil alapján orvosaink Önnel együtt kiértékelik az eredményt és javaslatot tesznek a immunrendszer esetleges hibáinak a kiküszöbölésére, illetve ismertetik a további teendőket, lehetőségeket.

Betegink mondták:

  • Ennek a vizsgálatnak köszönhetem, hogy sikerült a megfelelő gyógymódot megtalálni a rezisztens baktériumra, amely miatt folyamatosan beteges voltam már évek óta. Sohasem hittem volna , hogy egy vizsgálat ilyen sokat segíthet a megfelelő terápia kiválasztásában. Ajánlom mindenkinek a vizsgálatot, aki nem érti miért beteg olyan sokat.... derítse ki.

  • 55 éves voltam, amikor egy "rutin" vizsgálatról azzal jöttem el, hogy vastagbélrákom van, máj áttéttel. Hirtelen azt sem tudtam, mi lesz velem. Talán azzal is számot vetettem, hogy ezt, most nem élem túl. A vastagbélt sikeresen megoperálták, és már kiírtak májműtétre is, amikor úgy döntöttem, hogy nem engedem magam sem "félbevágni", sem a kemoterápiás kezelést nem fogadtam el. Kerestem az okokat, és a lehetőségeket. Az immunrendszerem vizsgálata, az Immunprofilom segített megértenem a rákbetegségem okait. Most jól érzem magam és a kezelést követően, most egy jól működő immunrendszerrel biztos vagyok abban , hogy legyőzhetem az áttétes daganatos megbetegedésemet. Most, két évvel később jól vagyok, dolgozom, teljes életet élek. Évente megismétlem az immunprofil vizsgálatot, hogy bármi változást azonnal korrigálni tudjunk. Köszönöm ennek az új módszernek, hogy megúsztam a hagyományos terápiák mellékhatásait, és köszönöm a doktor úrnak a rengeteg biztatást és segítséget!

  • Az 50. születésnapomra "leptem meg magam" ezzel a vizsgálattal, hiszen több olyan rákbeteg is volt a családban, akik épp ennyi idősen betegedtek meg ebben a rettenetes betegségben. Én mindig igyekeztem megfelelően élni, és ennek, a vizsgálat alapján meg is van az eredménye. Szinte minden értékem jó, és így nyugodt lehetek, hogy kellően védett vagyok. Azért biztosan megismétlem a vizsgálatot pár év múlva, mert tényleg nagyon megnyugtató tudni, hogy rendben vannak a dolgok!

Orvosaink

Jelentkezés Immunvizsgálatra: +36 30 526 1177

Dr. Jankovics István

Rendelési idő: Szerda: 09:00 - 12:00

Tovább

Hírek

Tovább
Tovább
Tovább