Hogyan kérhető a vizsgálat…….

immunmedical@immunmedical.hu +36 30 9154042

A vizsgálatot a következő módokon kérheti:

1. / A vizsgálat megrendelése a laboratóriumban.( 25.000Ft)

A fenti elérhetőségek valamelyikén megrendeli a vizsgálatot, majd egy előre egyeztetett időpontban befárad a Miskolc, Vasgyári út 43 szám alatt található laboratóriumba (Személybejárat: Kiss Ernő utca 17 szám), vagy budapesti vérvételi helyszínünk valamelyikére.

– Itt kifizeti a vizsgálatot, és leveszik a vért Öntől.

– A vérvételt követő 3 munkanapon belül e-mailban, 5 napon belül levélben értesítjük az eredményekről és a további teendőkről.

2. / Otthoni teljes teszt megrendelése( 25.000Ft + szállítási költség*)

– A fenti elérhetőségek valamelyikén megrendeli az otthoni szettet, amelyet előre utalással, vagy utánvéttel fizethet ki. ( ára 25.000Ft + szállítási költség*)-

A FOX POST segítségével elküldjük Önnek a tesztet egy használati utasítással.

– Ajánljuk, hogy a tesztet vagy a laboratóriumunk segítségével, vagy helyi szakképzett egészségügyi dolgozó segítségével végeztesse el.

– A tesztben található kiértékelő füzet kitöltésével, megkapja az eredményt- Nem kötelező: de ha visszaküldi nekünk a teszt táblát, illetve az eredményt postán, akkor leellenőrizzük az értékelést, és egy tanácsadó füzetet küldünk Önnek az eredmények alapján, hogy mik a teendői, milyen diétát érdemes folytatnia a továbbiakban.

3./ Tervben – jelenleg nem elérhető mód :

A vizsgálat megrendelése a vérvételi pontoktól távol, oly módon, hogy visszajuttatható hozzánk postai úton elsőbbségi küldeményként a vizsgálandó minta. ( 25.000Ft + szállítási költség*)

– – A fenti elérhetőségek valamelyikén megrendeli az otthoni szettet, amelyet előre utalással, vagy utánvéttel fizetheti ki.

– A magyar posta segítségével elküldjük Önnek a vérvételi szettet egy használati utasítással- biztonsági borítékban.

A szett tartalmaz: 1 db steril törlőkendőt, 2 db mikropipettát (heparinos), 2 db steril vérvételi lándzsát, 1 db ragtapaszt, egy kérdőívet és személyi lapot és egy válaszborítékot.

– Ön leveszi saját magának a vért, beleteszi a biztonsági borítékba a tele pipettát, a kitöltött személyi lapot és kérdőívet. Az egész bekerül a válaszborítékba, és elsőbbségi úton feladja a borítékon található címre. ( A használati utasítás szerint)

– – A beérkezést követő 3 munkanapon belül e-mailban, 5 napon belül levélben értesítjük az eredményekről és a további teendőkről.

  • * Szállítási költség :

Előre utalás esetén : posta költség : 1650.- házhoz szállítással vagy 800.- Fox post pontra

Utánvét költsége : +340.- / küldemény

Amennyiben több tesztet rendel egyben, egyedi postaköltséget tudunk adni.