Az Immunrendszer állapot felmérésének díja:

 

Konzultációs díj:                                                         10 000 Ft (60 perc)

 

Vérvétel díja/Vérvizsgálat:                                        5000 Ft / Beküldött mintánál nincs díja

 

Az immunrendszer állapotának felmérése:           185 000 Ft

 

Eredmény értékelése és tanácsadás:                         10 000 Ft (igény szerint)

 

Kontroll vizsgálat szükség esetén, megbeszélés szerint.

 

Az árak bruttó összeget jelentenek, amelyről minden esetben névre szóló számlát állítunk ki!

Fizetési módokról bővebben a bejelentkezés menüpontnál : itt !

 

 

Ahhoz, hogy megtudjuk, vajon immunrendszerünk miért működik alul vagy felül, vagy rájöjjünk egyáltalán arra, hogy tulajdonképpen miért is vagyunk betegek, fontos az immunprofil elkészítése, hogy tiszta képet kapjunk az esetleg immunrendszeri zavarról.

Ehhez egy vérvétel és egy igen bonyolult laboratóriumi vizsgálat szükséges, ahol megvizsgáljuk valamennyi immun receptor hatékonyságát, különböző idegen fehérjékkel stimulálva azok működését.

Ha a vizsgálat eredménye meg van, pontos képet kapunk az immunrendszer aktuális állapotáról. Az immunvizsgálat elősegíti, hogy felismerjük a különböző betegségek okait, amelyek sokszor egy adott receptor hatékonyságának növelésével és ez által, az immunrendszer erősítésével, segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, vagy már meglévő betegségeink legyőzésében.

Ahhoz, hogy az immunrendszer erősítését hatékonyan elindíthassuk, mindenképpen az immunrendszer aktuális állapotának vizsgálatánál kell kezdeni. Ennek eredményként kapjuk meg a személyes immunprofilunkat.

Sokszor halljuk azt a szót, hogy Immunológia, gyenge immunrendszer, vagy összeomlott az immunrendszere, különböző betegségek kapcsán. Az Immunrendszer felelős szinte valamennyi betegség kialakulásában. Az, hogy örökletesen hajlamunk lehet valamely betegségre, az nagyon fontos információ, ám míg az immunrendszerünk hatékonyan képes védeni bennünket, addig az adott betegség ártalmatlan.

 

Végre Magyarországon is elérhető a legmodernebb immunológiai vizsgálat lehetősége, köszönhetően ez Dr. Jankovics Istvánnak, aki időt és energiát nem kímélve igyekszik segíteni a gyógyítást, a gyógyulást. Arról, hogy mit mutat ki a vizsgálat, valamint erről a forradalmi újításról bővebben itt olvashat.