Betegségek felismerése, diagnózisa.

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy milyen fontos időben felismerni, diagnosztizálni egy betegséget. Ugye milyen jó lenne, ha előre tudnánk, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, mire kell és érdemes odafigyelnünk.

Az ImmunProfil ebben is nagy segítségünkre lehet.

Miben segíthet Önnek és kezelőorvosának ez a vizsgálat?

Minden ember nap, mint nap találkozik különböző kórokozókkal és saját beteg (akár rákos, akár allergiát okozó) sejtjeivel. Az egészséges immunrendszer felismeri és elpusztítja ezeket. De mi történik, ha nem 100% az immunrendszerünk hatékonysága? Nos, megbetegszünk.

Az egyik ember, amikor találkozik egy fertőzött kullanccsal, akkor nem történik semmi, míg a másik megbetegszik. Miért?

Ma már tudjuk. ezért a Tlr1, vagyis az immunsejtjeink egyes számú receptora felelős.

Ha ezt az immunvizsgálatot a kezéhez kapja, pontosan tudni fogja, Ön is és az orvosa is, hogy milyen betegségek lehetnek Önre veszélyesek, és mire kell fokozottan figyelni.

  • Csak egy példa: Ha valaki egy kicsit véreset pisil, gondolhatja, hogy felfázott, vagy esetleg veseköve épp most ürült ki, és felsértette a húgy utakat. De, ha a vizsgálatból az derül ki, hogy az immunállapota szerint, hajlamos a hólyag rákra, akkor egyértelműen komolyan veszi a tüneteket.

Persze a tizenkét vizsgált receptornak számtalan variációja létezik. Mégis nagy segítség lehet, abban, hogy valaki megértse a megbetegedésének a mechanizmusát és visszafordítsa a szervezet működését a helyes irányba.

De ezt már bízza ránk, vagy/és kezelőorvosára!

A tökéletesen működő immunrendszer az Ön kezében van.